in sociala medier, twitter

För några veckor sedan fick jag en inbjudan till Crowdbooster, ett verktyg som analyserar ditt twitterkonto och flöde. Med hjälp av Crowdbooster kan man få ut lite intressanta siffror.

Bland annat kan du få fram en trevlig graf över vilka tweets som nått flest twittrare genom retweets. Du kan plocka fram statistiken per vecka, månad eller hela klabbet.

Ditt twitterflöde kommer också att bevakas och läsas av. Målet med bevakningen är att försöka ringa in när din twitterföljare är som mest aktiva och på hugget. För min del så är det morgonen som gäller.

Personligen så är jag svag för grafer. Allt som du kan sammanfatta med en graf, borde sammanfattas med en graf. Det är bara så mycket roligare och trevligare.

Crowdbooster har mer än bara grafer. Till exempel så får jag reda på att @Wly (Kim Gustafsson) är den twittrare som retweetat mig flest gånger. Han leder med hästlängder om man jämför med övriga twitterföljare.

Jag har 5 inbjudningar att dela ut, varav den första är öronmärkt för Herr Gustafsson som alltid är på hugget i flödet. Men 4 inbjudningar ligger kvar för den som vill testa Crowdbooster. Det är bara att lämna en kommentar här i bloggen så kommer inbjudan på posten. Registrera din e-postadress när du kommenterar, du behöver inte lämna den i kommentarsfältet.

Först till kvarn!

Få nya poster om sociala medier och Twitter direkt till din inkorg: skriv in din epost nedan för nya poster, tips och länkar om sociala medier

Lämna en kommentar

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

21 Comments

  1. Susanne, Kenneth, David och Johan – ett mail är på väg till en inkorg när er. Mikael, jag skickar en till dig så fort jag får fler inbjudningar.

  2. Tack Crowdbooster som gav mig fler inbjudningar att dela ut. Nu har alla fått och det börjar ta slut igen, tyvärr.

  3. Hi Per,

    Thank you for writing about us and inviting your readers. For those of you who didn’t get a chance to join the site, sign up to be on the waitlist! We regularly invite users to our site and we are eager to have you test us out. Thanks again, and hope you enjoy our service!

    – Ricky
    CEO, Crowdbooster