Kategori: instagram

 • Så här blir du verifierad på Instagram

  Så här blir du verifierad på Instagram

  Hur kan du eller ditt företag bli verifierade på Instagram? I skrivande stund kan bara vissa offentliga personer, kändisar och varumärken ansöka om ett verifierat märke på Instagram. Du kan alltid begära ett verifieringsmärke genom att följa stegen nedan, men den inskickade begäran garanterar inte att Instagram-kontot blir verifierat.

 • Instagram utan annonser/reklam

  Instagram utan annonser/reklam

  Annonseringen på Instagram börjar att gå bonkers. När man sitter och scrollar igenom flödet så kan det kännas som att varannan bild är från en vän och varannan bild är en annons. Tack och lov så finns det en lösning, om du har en telefon eller surfplatta med Googles operativsystem, Android.

 • Installera Instagram

  Installera Instagram

  Den omåttligt populära appen Instagram används av över 500 miljoner användare dagligen. Med appen kan man dela foton publikt eller endast för sina vänner. Bygg upp ett digitalt fotoalbum eller dela kortare ”stories” där en bild lever ungefär ett dygn och är då tillgänglig för de Instagram-användare som följer dig, innan bilden försvinner (men den…

 • Nåla (eller pinna) fast kommentarer på Instagram

  Nåla (eller pinna) fast kommentarer på Instagram

  För att motarbetat mobbning och negativa kommentarer på Instagram har social media-appen nu lanserat den länge testade funktionen att nåla fast kommentarer kopplat till dina egna Instagrambilder.

 • Instagram agerar på felaktig information om Coronaviruset

  Instagram agerar på felaktig information om Coronaviruset

  I skrivande stund har över 100 000 människor har smittats med coronaviruset världen över och 137 bekräfta fall i Sverige. I ett försök att bekämpa spridningen av felaktig information om viruset i sociala medier så försöker Instagram att begränsa spridningen av fake news och felaktiga uppgifter.

 • Sponsrat inlägg på Instagram – till vilket pris?

  Sponsrat inlägg på Instagram – till vilket pris?

  Vi har tittat på möjligheten att sponsra inlägg på Instagram och vilket pris ett antal olika sponsrade inlägg har i dagsläget. Sponsrat inlägg med Stories Att sponsra ett inlägg på Instagram med Stories är relativt enkelt. De flesta måtten för video och foton stödjs i formaten MP4, MOV (för video) och JPG, PNG (för foto).…

 • 2 appar för att lägga text på Instagram-bilder

  2 appar för att lägga text på Instagram-bilder

  Om du använder Instagram för att marknadsföra en produkt eller tjänst kanske inte alltid en bild räcker. Visst, varje Instagram-bild kommer med en text, men om vi vill få in vårt budskap tillsammans med bilden så behöver vi pilla runt lite med våra appar.

 • Dina bästa Instagrams 2018

  Dina bästa Instagrams 2018

  Året är snart slut och på Instagram så börjar årssummeringarna att krypa fram. För att hitta dina bästa Instagrams för 2018 (baserat på interaktioner av dina vänner och följare) finns det två tjänster att använda, som vi rekommenderar.

 • IG Shopping – Instagram lanserar en ny app

  IG Shopping – Instagram lanserar en ny app

  Instagram lanserar en app för shopping, IG Shopping, rapporterar The Verge. Användaren ska kunna scrolla igenom produkter hos kända varumärken, butiker och genomföra sitt köp direkt i appen.

 • Köp och sälj på Instagram

  Köp och sälj på Instagram

  Nu kan man köpa och sälja varor på Instagram i Sverige efter att Instagram shopping testats på den amerikanska marknaden, sedan 2016. 

 • Posta andras bilder i dina Instagram Stories

  Posta andras bilder i dina Instagram Stories

  Instagram testar en ny funktion i sin app – möjligheten för användare att återpublicera andras instagrams i sina Stories-flöden. Om du har fått tillgång till den nya funktionen så kommer den visas som ”Add post to your story” när du klickar på delningsikonen under en post.

 • Så här känner du igen fejk-influencers på Instagram

  Så här känner du igen fejk-influencers på Instagram

  Influencers är fortfarande ett hett ord bland många marknadsavdelningar runt omkring i Sverige. Men den digital spelytan kan man behandla, som ett spel – där siffror kan köpas och grisen sminkas. Så hur kan man känna igen ett Instagramkonto som ser ut att ha en attraktiv målgrupp som lyssnar och följer, men egentligen bara har…