Installera Instagram

Den omåttligt populära appen Instagram används av över 500 miljoner användare dagligen. Med appen kan man dela foton publikt eller endast för sina vänner. Bygg upp ett digitalt fotoalbum eller dela kortare ”stories” där en bild lever ungefär ett dygn och är då tillgänglig för de Instagram-användare som följer dig, innan bilden försvinner (men den ligger sparad för dig som tagit den).

Här kommer en enkelt översikt och genomgång för dig som vill installera Instagram och komma igång med att dela egna foton och titta på dina vänners.

Viktigt att veta innan du installerar Instagram: Det finns tyvärr många fejkappar som utger sig för att vara Instagram eller ett bättre alternativ till den riktiga appen. Det finns också vissa appar som bubblar upp till och från som utger sig för att vara beta- eller testversionen av kommande Instagram-app, vilket är helt falskt. Undvik i största möjliga mån att installera dessa appar och använd originalet istället, för att få den tänkta upplevelsen och funktionerna.

Installera Instagram på din iPhone / iOS

Instagram-appen i App Store.
Instagram-appen i App Store.
  1. Öppna Apple App Store och sök efter Instagram.
  2. Installera appen och öppna den när installationen är helt färdig.
  3. Skapa ett nytt konto genom att logga in med ditt befintliga Facebook-konto, eller skapa ett helt nytt konto för Instagram genom att ange din epostadress och ett lösenord.

Installera Instagram på din Android

Instagram-appen i Google Play Store.
Instagram-appen i Google Play Store.
  1. Öppna Google Play Store och sök efter Instagram.
  2. Klicka på den gröna Installera-knappen och vänta tills installationen är klar.
  3. Du kan skapa ett nytt konto genom att ange din epostadress och ett lösenord eller så loggar du in med samma kontot som du har för Facebook.

Installera Instagram på dator, Windows 10

Instagram-appen för Windows 10.
Instagram-appen för Windows 10.
  1. Öppna Windows Store och sök efter Instagram.
  2. Klicka på den blå installationsknappen och vänta tills programmet har installerats på datorn.
  3. Du kan nu logga in via ditt Facebook-konto eller skapa ett Instagram-konto genom att ange din epostadress och ett lösenord.

Instagram i webbläsaren

Om du installerat Instagram och skapat ditt konto så kan du komma åt det direkt i din webbläsare, utan att behöva installera ytterligare en app. Perfekt lösning om du vill kika på flödet från jobbdatorn.

Om du använder Chrome som webbläsare kan du använda funktionen ”Skapa genväg” vilket gör att du kan öppna Instagram i ett nytt litet fönster utan en massa kringliggande knappar och bokmärken. Nästan som att du installerat Instagram…


Publicerat

i

sorterad som


Instagramification: Making sure millenials and Gen Zers have a reason to come into… stores with state-of-the-art interior design as a backdrop to artsy Instagram posts. Persuading them to buy is step two.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *