Skapa bilder till sociala medier med Bing Image Creator

Med Bing Image Creator, som använder Dall-E, kan du skapa bilder till dina sociala medier. Microsoft har investerat kraftigt i OpenAI, som ligger bakom Dall-E, och har börjat att nyttja kraften med AI direkt i sin sökmotor Bing.

Att skapa bilder, illustrationer och grafik med hjälp av AI är just nu en het potatis. När OpenAI introducerades till allmänheten var inte nyhetsmedierna sena att hoppas på bollen och förståsigpåarna att sia om framtidens möjligheter och risker.

Bing Image Creator

Efter att Microsoft investerat stora summor pengar i OpenAI har delar av AI:n också introducerats i Microsofts sökmotor Bing. Det senaste tillskottet är Bing Image Creator som använder Dall-E för att generera bilderna och – det är i skrivande stund gratis att använda.

Vi testar Image Creator och ser vad vi kan få ut!

Ozzy Osbourne som en katt.
Ozzy Osbourne som en katt.

Social media nerds vita katt med röda glasögon. I både vattenfärg och pixelkonst, tack.

Låt oss testa någonting extra majestätiskt. Hans Majestät Konungen av Sverige.

Sveriges kung som en katt.
Sveriges konung, tolkad som en katt.

Microsoft har lyckat bra med att integrera AI hittills och vi väntar spänt på att se vad som kommer härnäst. Men tills vidare är vi mer än nöjda med att använda Image Creator för att skapa bildmaterial som vi kan använda i våra sociala medier.

Testa Bing Image Creator, men se till att lägga mycket tid i början på att förstå hur du ska skriva ihop ditt kommando för att få det resultat du vill ha. Skapa dina bilder här.


Publicerat

i

,

sorterad som


Instagramification: Making sure millenials and Gen Zers have a reason to come into… stores with state-of-the-art interior design as a backdrop to artsy Instagram posts. Persuading them to buy is step two.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *