Instagram utan annonser/reklam

Annonseringen på Instagram börjar att gå bonkers. När man sitter och scrollar igenom flödet så kan det kännas som att varannan bild är från en vän och varannan bild är en annons. Tack och lov så finns det en lösning, om du har en telefon eller surfplatta med Googles operativsystem, Android.

Instander är en app som inte kan hittas i Googles officiella Play-bibliotek, men kan laddas ner direkt i din telefon (se länk nedan) och sedan installeras lokalt. Appen ser nästan identiskt ut med Instagram med den enda lilla skillnanden att du helt och hållet slipper att scrolla förbi annonser i både Instagrams flöde som bland Stories.

Under 4 dagar har vi testat appen och varit 100% annonsfria i både Instagrams flöde och bland Stories. Helt fantastiskt.

Om du vill uppleva Instagram utan annonser så är Instander ett riktigt bra alternativ. Det kan vara lite bökigt att hitta inställningarna för att tillåta lokal programvara att installeras på telefonen, men det är helt klart värt det i slutändan.

Ett reklamfritt Instagram!

Ladda ner Instander här, se till att du tillåter din Android att installera programvara som inte hämtats och installerats via Google Play och njut av den annonsfria tillvaron.

Instander is an InstaMod which Allows Users to Download Photos, Videos, IGTV and Reels in High Quality. Also, help you try exclusive features including No Ads, Copy Bio, Copy Comments, Copy Description and More.

Instander.app

Publicerat

i

sorterad som


Instagramification: Making sure millenials and Gen Zers have a reason to come into… stores with state-of-the-art interior design as a backdrop to artsy Instagram posts. Persuading them to buy is step two.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *