in instagram, sociala medier

Statigram har blivit uppfräschat och fått nytt namn – Iconosquare. I skrivande stund säger Iconosquare att de har 8 miljoner användare, hanterar 150 000 varumärkens Instagram i 200 länder och berättar gärna att varumärken som Coca-Cola, Nike, Ford, AT&T, Southwest Airlines, American Express, Gap, Starbucks, Ebay och Victoria’s Secret använder Iconosquare.

Vad är det som gör Iconosquare så populärt?

De enklare analyserna av ditt Instagramkonto.

Iconosquare hjälper dig att förstå vad det är som fungerar och ger dig data för att kunna optimera ditt Instagramkonto. Hur många nya följare har kontot fått och hur många har avföljt. På vilka veckodagar och tider är ditt flöde som mest aktivt och engagerar sig som mest? Man kan enkelt se vad drivit på flest likes och vad som fått flest kommentarer.

Tidpunkter att posta på Instagram - Iconosquare

Iconosquare är väldigt enkelt att använda och visst kan man få en liten grundläggande analys av sitt Instagramkonto – men där tycker jag ändå att det stannar. Vill du ha koll över när du ska posta för att nå flest människor, se vilka som gillar dina poster mest eller hantera kommentarer på ditt konto utan att behöva sitta i en app – så är det läge att ta en närmre titt på Iconosquare. Själv så kommer jag nog inte logga in mer än årsvis av ren nyfikenhet.

Annons: Är du redo att expandera med hjälp av Instagrams nätverk av 600 miljoner potentiella kunder? Med boken Ultimate Guide to Instagram for Business, ger Kim Walsh-Phillips dig verktygen du behöver för att hitta ROI. 281 sidor fyllda med tips, råd och processer för att ta din marknadsföring i sociala medier till nästa nivå. Läs mer och beställ Instagram-boken här.

 

Lämna en kommentar

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.