in instagram, sociala medier

Statigram – analys av Instagram

Statigram var en spännande tjänst för dig som använder Instagram – numera Iconosquare. Du kunde i webbläsaren se bilder från dem du följer, gilla bilder, se dina egna bilder, få en enklare analys över ditt beteende på Instagram, se vilka som följer dig och vilka du följer.

Statigram statistik

Allt du behövde för att börja använda Statigram, är ett Instagramkonto.

Den analys som vi kunde göra med Statigram var bland annat att se hur många bilder kontont lagt upp på Instagram, antal kommentarer och ”likes” som kontot fått och hur många som följer.

Statigram har du med största sannorlikhet redan hört talas om, då tjänsten summerat alldeles för många kontons år (2013) som hamnade på Instagram i början av januari. Under Snapshots i Statigram kunde du få ditt föregående år sammanfattat. Vi kunde också hämta ut information som bl.a.

 • Vilka kontons bilder vi gillat mest
 • När vi publicerade vår första Instagrambild och på vad
 • Vart i världen våra Instagramföljare finns
 • Kontots mest gillade bilder

Annons: Är du redo att expandera med hjälp av Instagrams nätverk av 600 miljoner potentiella kunder? Med boken Ultimate Guide to Instagram for Business, ger Kim Walsh-Phillips dig verktygen du behöver för att hitta ROI. 281 sidor fyllda med tips, råd och processer för att ta din marknadsföring i sociala medier till nästa nivå. Läs mer och beställ Instagram-boken här.

 

Statigram - min första bild på Instagram

Statigram visar flest gillade bilder

Instagramföljare i världen på Statigram


Nyhetsbrev om sociala medier


Lämna en kommentar

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. Kan jag se vilka som följer mig? Alltså inte bara på Statigram utan via appen? Får folk notis eller något när jag börjar följa dem?

  • Inte vad jag vet. I appen ser du vilka som följer dig. När man följer en person så dyker det upp i telefonen. Däremot inte om man avföljs. Men som alltid, följ människor för att du tycker de är intressanta. Vad är det för vits med att kräva återföljning?

   • Min fråga handlade inte om ”följer du mig så följer jag dig” utan mer om jag kan se vilka som följer mig (nyfikenhet) samt om någon kan se om/när jag följer dem. Då vet jag alltså att om jag följer så ser personen det. ^^

 2. Inte vad jag vet. I appen ser du vilka som följer dig. När man följer en person så dyker det upp i telefonen. Däremot inte om man avföljs. Men som alltid, följ människor för att du tycker de är intressanta. Vad är det för vits med att kräva återföljning?

Webmentions

 • Hitta duplicerat innehåll på din webbplats augusti 1, 2012

  […] snabb metod för att felsöka efter duplicerat innehåll. Som exempel använder jag min post om Statigram, en tjänst där man får lite statistik från sitt Instagram-konto. Så här gör […]

 • Hitta duplicerat innehåll på din webbplats augusti 1, 2012

  […] och snabb metod för att felsöka efter duplicerat innehåll. Som exempel använder jag min post om Statigram, en tjänst där man får lite statistik från sitt Instagram-konto. Så här gör […]