Ello jämfört med Facebook

Vad hände med Ello?

Minns du Ello? Det gör ingenting om du tänker Allå allå emliga armén istället för det sociala nätverket vid namn Ello. Dagens Nyheter rapporterade att Facebookanvändarna flydde till Ello – pausa för öppen handflata i slow motion som slår till dig i pannan.

Så här ser och såg i alla fall Ello ut:

Det sociala nätverket Ello

Någonting bubblar upp och är nytt. Framförallt exklusivt. Alla får inte tillgång till det. Att komma in och få testa Ello krävde tid på väntelistan eller att du kände någon som redan fått in foten på det sociala nätverket. Då vill alla ha tillgång. Det senaste. Oavsett hur dåligt det är. Eller hur litet intresset egentligen är. Om vi tittar på 2014 från 1 januari fram till den 28 december och hur många som googlat ”ello” jämfört med dem som googlat ”twitter” så ser vi en liten hicka i oktober.

Ello jämfört med Twitter

Men om vi nu ska tro Dagens Nyheter så flyr Facebookanvändarna till Ello. Då jämför vi hur många som googlar ”ello” jämfört med ”facebook”:

Ello jämfört med Facebook

Vart. Är. Ello?


Nyhetsbrev om sociala medier


Publicerat

i

sorterad som


Instagramification: Making sure millenials and Gen Zers have a reason to come into… stores with state-of-the-art interior design as a backdrop to artsy Instagram posts. Persuading them to buy is step two.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *