Filta - sök bland de du följer på Twitter

Twitter: sök bland de du följer med Filta

Nu är det dags att välkomna Filta.io in i våra twitterliv. Om du tillåter filta att importera de du följer på Twitter så kan du ganska snabbt punktmarkera rätt personer för dina frågor eller ditt PR-arbete.

När sambon och jag ska åka tillbaka till London skulle jag kunna använda Filta för att hitta vilka vänner och twitterbekanta som bor i London för att fråga om råd om hotell, eller kanske bjuda ut några på ett glas.

Twittrare som jag följer i London

För PR-konsulten kan man använda Filta för att få fram vilka man redan känner på vissa företag, inte bara på platser. Ska jag pitcha in den fräckaste SEO-strategin till Bloglovin kanske jag först borde uppvakta Billy och Love, som jag redan följer på Twitter.

Bloglovin twittersökning med Filta

Om jag letar efter en ny kollega eller en partner som arbetar med SEM (search engine marketing) kan jag använda Filta för att hitta lämpliga kandidater.

Personer som arbetar med SEM på Twitter

Testa tjänsten själv genom att logga in med ditt twitterkonto. Det är bara fantasin som sätter gränsen för hur du kan använda Filta.


Nyhetsbrev om sociala medierPublicerat

i

,

sorterad som


Instagramification: Making sure millenials and Gen Zers have a reason to come into… stores with state-of-the-art interior design as a backdrop to artsy Instagram posts. Persuading them to buy is step two.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *