Nu kan du köpa Spectacles

Snap Inc. (Snapchat) har börjat att sälja sina ”Spectacles” glasögon. Än så länge finns Spectacles i tre olika färger med ett utgångspris på 130 USD (ca 1 165 SEK i skrivande stund). Har Snap Inc. skyndat på lanseringen av Spectacles med förhoppningen om att kunna påvisa positiva siffror tidigt i 2017 efter att det blivit offentligt att bolaget är väldigt duktiga på att spendera kapital?

Spectacles - glasögon från Snap Inc

Förväntad leverans vid köp är 2-4 veckor, men troligtvis längre för oss boende utanför USA. Är du en inbiten Snapchat-användare och kommer du att lägga en beställning på Spectacles?

Uppdaterat 2/11 2017 – Spectacles har sålt oväntat dåligt vilket har lett till att Snap Inc. har ett överfyllt lager med glasögon som väntar på att få skickas ut. Håll ett extra öga på Spectacles så kanske det kommer en rea för att frigöra det överfyllda lagret.

Läs mer eller köp dina Spectacles på spectacles.com


Nyhetsbrev om sociala medier


Publicerat

i

,

sorterad som


Instagramification: Making sure millenials and Gen Zers have a reason to come into… stores with state-of-the-art interior design as a backdrop to artsy Instagram posts. Persuading them to buy is step two.

Kommentarer

Ett svar till ”Nu kan du köpa Spectacles”

  1. Profilbild för Sandra
    Sandra

    den enda gången jag sett en människa i verkliga livet med spectacles var när jag var i london. man ser inte klok ut i glasögonen :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *