Julklappstips för digitala vänner

Snart kommer Tomten på besök igen. Byter du julklappar med vänner men har svårt att komma på vad du ska köpa? Självklart vill vi försöka hjälpa till, om din vän är av den digitala sorten. Här kommer våra julklappstips för 2017.

Håll koll på fans och mentions

Facebook fans, inkommande mail, twitteromnämnanden, Google Analytics-data eller klockslaget på en egen kontrollpanel! Är din vän besatt av besökare till sin blogg eller hur många som gillat en Facebooksida är Lametrics instrumentpanel hos Coolstuff ett klockrent julklappsstips.

Ladda luren

Har din vän svårt att släppa telefonen? Ska varje tallrik fotograferas för Instagram och alla kommentarer i den där Facebookgruppen besvaras samma sekund och minut? En solcellsladdare är julklappstipset som dock kanske inte lämpar sig för alla månader i detta mörka, men vackra, land.

Days of our lives, fast Twitter

Nick Biltons bok om Twitter som handlar om maktspelet och kampen men också hur den digitala giganten slog sig fram från idé till den amerikanska presidentens favoritmedium. En riktigt spännande läsning som visar den sidan av Silicon Valley som många av oss inte har en aning om.

Kom igång med Facebook

Den äldre vännen som precis registrerat sig på Facebook kanske hellre vill läsa Facebook for dummies? Eller varför inte en bok att ge till föräldrarna som fortfarande tror att alla i hela världen kan se vad de skickar på Messenger till dig.


Publicerat

i

sorterad som


Instagramification: Making sure millenials and Gen Zers have a reason to come into… stores with state-of-the-art interior design as a backdrop to artsy Instagram posts. Persuading them to buy is step two.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *