Instagram tillåter flera konton

Snart kan du hantera flera Instagramkonton i mobilen

Dagen som många instagrammare har väntat på, börjar sakta att närma sig. Instagram har gått ut med att appen för både iOS och Android kommer att stödja multipla konton. Instagram kommer att tillåta upp till 5 konton som användaren kommer att enkelt kunna byta mellan inom appen. Utan krångel och utan att behöva logga ut och in mellan konton.

För att lägga till fler instagramkonton i appen, öppna profilsidan, kugghjulet (för inställningar) eller de tre prickarna i det övre högra hörnet, scrolla längst ner på sidan och välj att lägga till ett konto. Ange ditt användarnamn, lösenord och du är klar.

För att byta mellan instagramkonton, öppna profilsidan och klicka på användarnamnet i toppen av fönstret. Nu visas övriga tillagda konton som du kan byta till i appen.

Tips: Använd Iconosquare om du vill analysera ditt instagramkonto.

Du kommer även att få notifikationer för varje instagramkonto som du lagt till (förutsatt att du inte stängt av detta bland inställningarna).


Publicerat

i

,

sorterad som


Instagramification: Making sure millenials and Gen Zers have a reason to come into… stores with state-of-the-art interior design as a backdrop to artsy Instagram posts. Persuading them to buy is step two.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *