Foursquare växte med 3400% under 2010

2010 var verkligen ett galet år för Foursquare. Här kommer en snygg infographic från deras blogg. När man pratar och skriver om LBS-tjänster så varierar smaken. Gowalla, Foursquare, Facebook Places med flera. Jag håller mig till Foursquare av den enkla anledningen att den större delen av mina vänner finns där. Och att flera svenska företag har erbjudanden via just Foursquare. Vilken är din favorit?


Publicerat

i

sorterad som


Instagramification: Making sure millenials and Gen Zers have a reason to come into… stores with state-of-the-art interior design as a backdrop to artsy Instagram posts. Persuading them to buy is step two.

Kommentarer

5 svar till ”Foursquare växte med 3400% under 2010”

 1. Profilbild för Martin

  Själv kör jag gowalla, av den enda anledningen att det har ett snyggare GUI.

  1. Profilbild för Per

   Och jag tycker Foursquare är snyggare. Men man kan utnyttja Foursquare i Gowalla, däremot så vet jag inte om Foursquareerbjudanden kommer upp Gowalla. Har du koll på det?

   1. Profilbild för Martin

    Åh? Hade ingen aning om att dom integrerat det? Eller hur menar du? Jag har en androidtelefon, så dom kanske inte fixat det i den versionen? Väntar med spänning på den uppdateringen som iPhone fick för inte så längesedan.
    Det finns hur som helst inga erbjudanden så långt jag har sett i Gowalla.

    1. Profilbild för Per

     Android, jag förstår. Jag testade Gowalla-appen för några veckor sedan och då är den integrerad mot Foursquare. Men jag såg inte några erbjudanden där. Kan hoppas på att det kommer tas fram, så Gowalla-folket också får ta del av den härligheten som heter Foursquare Deals.

 2. […] This post was mentioned on Twitter by Andreas Thell, Per Pettersson. Per Pettersson said: Bloggat: Foursquare växte med 3400% under 2010 http://goo.gl/fb/9WBwJ […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *