Ditt varumärke i sociala medier

Varumärken har det tufft i sociala medier. Det är inte bara arga kunder som vill få sin röst hörd, utan också inte helt problemfritt när det kommer till användarnamn i de olika kanalerna. I många fall gäller det att vara först med att registrera sitt varumärke för att kunna använda det, utan att behöva köpa loss det från någon annan.

Knowem.com är en tjänst som letar efter ditt varumärke i 575 olika sociala medier och sociala plattformar (i skrivande stund). En sökning på Telia visar att användarnamnet är ledigt på bland annat Delicious, Foursquare, YouTube, Buzzfeed och Vimeo. Skynda er dit, Telia!

Varumärkeskontroll i sociala medier

Knowem kollar snabbt upp ditt varumärke även på Blogger, Reddit, Tumblr, Linkedin, Twitter, Facebook och Pinterest – för att nämna ett fåtal.

Använd Knowem.com gratis för att kontrollera de största och vanligaste sociala medierna kring ditt varumärke och se till att ni själva representeras på plattformarna, eller åtminstone har kontroll över det egna namnet.


Nyhetsbrev om sociala medier


Publicerat

i

,

sorterad som


Instagramification: Making sure millenials and Gen Zers have a reason to come into… stores with state-of-the-art interior design as a backdrop to artsy Instagram posts. Persuading them to buy is step two.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *