Snapchat plus

Flertalet sociala medie-plattformar tittar på hur man ska kunna erbjuda användarna fler funktioner med en betalversion av de annars reklambaserade och gratis plattformarna. Snapchat testar därmed i skrivande stund sin prenumerationsplan, Snapchat plus, i ett antal länder.

Snapchat plus finns tillgänglig på iPhone och Android

En stegvis utrullning av Snapchats prenumerationstjänst sker till Android- och iPhone-användare i USA där månadskostnaden för Snapchat plus ligger på $3.99 USD eller $39.99 USD för ett helt år. Innan man påbörjar prenumerationen så erbjuds användarna att testa all ny funktionalitet i ungefär en vecka.

Enligt Jacob Andreou, som är Snapchats SVP, är Snapchat plus främst tänkt för den användare som använder Snapchat för sin dagliga kommunikation med vänner.

De 3 nya primära funktionerna med Snapchat plus

  1. Möjligheten att ändra Snapchats appikon
  2. Möjligheten att se vem som har tittat (igen) på dina Stories
  3. Möjligheten att märka upp vänner som BFFs (best friends forever)

Som Snapchat plus-användare får du en ”Snapchat +” badge/märke att lägga till på din profil samt att du kan se dina vänners så kallade ”Ghost trails” på kartan.

Är Snapchat plus tillgängligt för dig?

Öppna Snapchat och gå till din profil i det övre vänstra hörnet i appen. Om ”plus” är tillgängligt så kommer du se en guldfärgad banner som marknadsför ditt namn. Klicka på bannern, välj vilken prenumerationsmodell du föredrar och starta sedan din fria vecka, för att se om Snapchat plus är någonting för dig.


Publicerat

i

sorterad som


Instagramification: Making sure millenials and Gen Zers have a reason to come into… stores with state-of-the-art interior design as a backdrop to artsy Instagram posts. Persuading them to buy is step two.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *