Sociala medier för dig som arbetar med digital marknadsföring in-house eller som konsult

Arkiv: Short Codes

annons – facebook


Nå ut med FacebookRekommenderad läsning: Känner du dig osynlig i sociala medier? Vet du inte hur du ska hantera ditt företag eller varumärke på Facebook? Har du svårt att intressera andra på sociala medier i frågor som är viktiga för dig? I den här boken av Nina Jansdotter får du verktygen för att kunna förstå Facebooks möjligheter till socialt interagerande och till att bygga och vårda ditt personliga varumärke. Nå ut med Facebook är den tredje boken om hur du som nätverkare, entreprenör eller egenföretagare blir bättre på att nå ut och kommunicera i sociala medier. Läs hos Adlibris/Bokus.

annons – twitter

Fredrik Pallins bok om sociala medierRekommenderad läsning: Sociala medier har förändrat sätten vi kommunicerar på i grunden och som företag är det viktigare än någonsin att etablera en aktiv närvaro för att nå sina målgrupper. Men hur går det till egentligen? Hur ska man tänka strategiskt? Måste man finnas överallt och vad är egentligen affärsnyttan med det hela? I #gördetnu: Så lyckas ditt företag med sociala medier berättar Fredrik Pallin konkreta hur du som företagare kan börja använda sociala medier för opinionsbildning, omvärldsbevakning, försäljning och mycket mer. Läs hos Adlibris/Bokus.

annons – instagram


Fredrik Pallins bok om sociala medierLästips: Sociala medier har förändrat sätten vi kommunicerar på i grunden och som företag är det viktigare än någonsin att etablera en aktiv närvaro för att nå sina målgrupper. Men hur går det till egentligen? Hur ska man tänka strategiskt? Måste man finnas överallt och vad är egentligen affärsnyttan med det hela? I #gördetnu: Så lyckas ditt företag med sociala medier berättar Fredrik Pallin konkreta hur du som företagare kan börja använda sociala medier för opinionsbildning, omvärldsbevakning, försäljning och mycket mer. Läs hos Adlibris/Bokus.

nyhetsbrevet


Nyhetsbrev om sociala medier


nb-old


Nyhetsbrev om sociala medierfb


Nyhetsbrev om sociala mediertw


Nyhetsbrev om sociala medierDrivs med WordPress & Tema av Anders Norén