in digitalt

Om vi springer in i Google Analytics och tittar på vad som varit mest populärt baserat på antalet besökare under 2014 (fram till den 29 december) och som publicerades under 2014 så finns det ett kort och enkelt svar. Nordic Light Hotel tar betalt efter ditt följarantal på sociala medier, Iconosquare – hur man kan analysera sitt Instagramkonto och problemet med Facebooks räckvidd, som bubblade upp i början av året.

Tittar vi på allt som är publicerat här på bloggen baserat på antalet besökare under 2014 så var Nordic Light Hotel i topp, även här. Sedan en gammal post från 2012 om Statigram, det som sedan blev Iconosquare. På topp tre ligger min gamla krönika från 2010 för BrandNews om hur emoticons förstör vårt språk. Och på en fjärde plats en arg post om Taxi Kurir i Stockholm (som jag valt att ta bort), med lite tillagda pinnar i brasan från fler missnöjda resenärer.

Tycker du att det bloggas för lite här? Du har givetvis helt rätt, för jag skriver mestadels på www.perpettersson.nu, men kommer försöka att förpassa poster om sociala medier till denna blogg.

God fortsättning!

Lämna en kommentar

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.