Instagram testar en ny funktion i sin app – möjligheten för användare att återpublicera andras instagrams i sina Stories-flöden. Om du har fått tillgång till den nya funktionen så kommer den visas som ”Add post to your story” när du klickar på delningsikonen under en post.

Stoppa användare från att återpublicera dina instagrambilder

Om du inte vill att dina instagrams ska kunna återpubliceras i andra användares Story-flöden bör du ändra inställningarna under ditt konto. Även om du inte har möjlighet att återpublicera andras bilder ska du kunna se ”Allow resharing to Stories” under Settings – Story Settings i appen.

Annons: Är du redo att expandera med hjälp av Instagrams nätverk av 600 miljoner potentiella kunder? Med boken Ultimate Guide to Instagram for Business, ger Kim Walsh-Phillips dig verktygen du behöver för att hitta ROI. 281 sidor fyllda med tips, råd och processer för att ta din marknadsföring i sociala medier till nästa nivå. Läs mer och beställ Instagram-boken här.