Foursquare växte med 3400% under 2010

2010 var verkligen ett galet år för Foursquare. Här kommer en snygg infographic från deras blogg. När man pratar och skriver om LBS-tjänster så varierar smaken. Gowalla, Foursquare, Facebook Places med flera. Jag håller mig till Foursquare av den enkla anledningen att den större delen av mina vänner finns där. Och att flera svenska företag har erbjudanden via just Foursquare. Vilken är din favorit?

5 reaktioner på ”Foursquare växte med 3400% under 2010

  1. Och jag tycker Foursquare är snyggare. Men man kan utnyttja Foursquare i Gowalla, däremot så vet jag inte om Foursquareerbjudanden kommer upp Gowalla. Har du koll på det?

   1. Åh? Hade ingen aning om att dom integrerat det? Eller hur menar du? Jag har en androidtelefon, så dom kanske inte fixat det i den versionen? Väntar med spänning på den uppdateringen som iPhone fick för inte så längesedan.
    Det finns hur som helst inga erbjudanden så långt jag har sett i Gowalla.

    1. Android, jag förstår. Jag testade Gowalla-appen för några veckor sedan och då är den integrerad mot Foursquare. Men jag såg inte några erbjudanden där. Kan hoppas på att det kommer tas fram, så Gowalla-folket också får ta del av den härligheten som heter Foursquare Deals.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *