Ditt varumärke i sociala medier

Varumärken har det tufft i sociala medier. Det är inte bara arga kunder som vill få sin röst hörd, utan också inte helt problemfritt när det kommer till användarnamn i de olika kanalerna. I många fall gäller det att vara först med att registrera sitt varumärke för att kunna använda det, utan att behöva köpa loss det från någon annan.

Knowem.com är en tjänst som letar efter ditt varumärke i 575 olika sociala medier och sociala plattformar (i skrivande stund). En sökning på Telia visar att användarnamnet är ledigt på bland annat Delicious, Foursquare, YouTube, Buzzfeed och Vimeo. Skynda er dit, Telia!

Varumärkeskontroll i sociala medier

Knowem kollar snabbt upp ditt varumärke även på Blogger, Reddit, Tumblr, Linkedin, Twitter, Facebook och Pinterest – för att nämna ett fåtal.

Använd Knowem.com gratis för att kontrollera de största och vanligaste sociala medierna kring ditt varumärke och se till att ni själva representeras på plattformarna, eller åtminstone har kontroll över det egna namnet.

Nyhetsbrev om sociala medier

 

Stickers - tillbaka i lager

Stickers tillbaka i lager

Äntligen är våra finfina stickers tillbaka i lager! Stickers för social media nerden. Beställ ett par kostnadsfria stickers så långt lagret räcker. Vi står för frakten som vanligt.

Dela på:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *