30 000 tweets senare

Den här posten kommer att pushas ut på Twitter som min 30 000:e tweet. Jag tar tillfället i akt och sprider lite kärlek till några speciella twittervänner. Tack för att ni är så awesome.

@johanhedberg är min twittergud. Han är läraren, lyssnaren, projektstartaren och vännen. Om du inte följer Johan på Twitter så kan du nästan lika gärna gå tillbaka till Facebook.

@kentsonic knarkar inspiration och design på Tumblr. Han har startat konceptet ”stänkartorsdag” och är en tokigt trevlig ny bekant.

@the_brand_man talade under Varumärkesdagen 2011. Hans kunskap, presentation, teknik och passion gjorde mig faktiskt helt ställd. Micco är fortfarande den bästa talaren som jag fått chansen att lyssna på.

@isistaminuten är min skånska tös. Maja har försökt få igång min träning på distans vilket resulterat i en framtida middag som vi måste betala för @thomashansen83. Jag vet, det är inte klokt.

@jenstholin är Stockholms musselkung och tillika utlånare av stolar när det är stolsbrist. Vi lärde känna varandra via en musseltweet – nu lagar vi musselmiddagar tillsammans.

@tonerkungen är min bror i Göteborg. Han brinner för e-handel och att sätta guldkant på tillvaron. Jag kommer spendera mycket tid de kommande åren med att försöka övertala honom att flytta till Stockholm och nära mig.

@karinkomet kallas för kometen, men är en stjärna. Karin har blivit en del av min vardag sedan jag lärde känna henne förra sommaren. En glad salsadansande donna som kan flytta mellan en lägenhet till en annan, gå på isshow och sedan kalas i en annan stad – på en och samma dag.

@grenfeldt är dagligt surr om allt från SEO och WordPress till helgplaner. Om Jonas är din vän, går han över lik för att hjälpa dig. Den typen av kille är han.

@brandoholic är varumärkesnörden som älskar gamla logotyper och gärna diskuterar idéer och projekt över ett glas rött.

@johanlange sover troligtvis aldrig då han arrangerar klubb, skriver böcker, föreläser, coachar och tar sig tid till att varva ned i några timmar med vänner över ett glas.

@andremploy är rekryteringskonsulten som försöker få in min fot på olika företag. Driftig med total kontroll och ett glatt humör. Det är en ren skam att vi inte träffats away from keyboard.

@kaakan är min favoritillustratör på delad första plats med Alex Dukal. Karin är ett knippe energi som biter ifrån och retas när man minst anar det. 

@tvvitterbitter är den mystiska donnan som inte avslöjar någonting samtidigt som hon avslöjar allt. Angela underhåller, chockar och sprider kärlek. Det behöver alla i flödet!

@palace är mästaren på spontanhäng. ”Upptagen nu? Inte, bra – då ses vi här”. Alla behöver vi en Martin som kan styra upp tillvaron vissa dagar.

@malstegus är tjejen som jag växte upp med i samma lilla småstad men inte lärde känna förrän ca 28 år senare, i en helt annan stad. Malin vill rädda världen och hon kommer lyckas med att rädda många.

@frisyren har givetvis en häftig frisyr men också ett lugn över sig. Även om han skulle stå och peppa igång en grupp anarkister på ett torg så känner man sig lugn i hans närhet. Lite buddhist-aura över Bobby.

@kwiden är min roller girl som jag får träffa alldeles för sällan. Våra dygnsrytmer är inte i synk, men det är vår dyrkan till cupcakes.

@federley behöver ingen introduktion. Allt i Federleys värld är en potentiell tweet, förutom ostbågar som twitpicas. Han har lärt mig hur man arrangerar hissdisco och hur man är en bra värd på bussresor.

@icookiedotse är fotografen du inte ska berätta att du är gnagare för. Tyvärr är han besatt av Djurgården men har han ett hjärta av guld.

@jsundlo är HR-studenten jag aldrig träffat men däremot twittrat med. Johannes finns som oftast med när det surras och han står på min bjud-på-öl-lista inför framtida resor till Göteborg med sin sköna, lite av en surfar-attityd.

@wly Halmstads rockstar som lärt mig att folköl heter fälldinare och att man borde åka till Halmstad för ett besök.

30 000 tweets har gett mig jobb, kärlek, resor, vänner, annat jobb, frilansuppdrag, fotouppdrag, fler vänner, middagsplaner, festinbjudningar, biljetter och ännu fler vänner. Om du inte använder Twitter så är det dags att vakna och lukta på verkligheten. Du anar inte vad du missar.

Dela på:

7 reaktioner på ”30 000 tweets senare

    1. Inte bortglömd, bara inte nämnd. Jag har som roligast när jag träffar dig AFK. Man måste uppleva tysken i verkligheten för att få hela paketet.

  1. Jag är duktigt stolt över att vara med på din lista! Fina ord och i sällskap av människor jag inte alls förtjänar. Du ska veta att du är med på min också. Med beskrivningen:

    Per är killen som inte flydde småstaden, utan som lämnade den för att det i hans hjärta rymde mer smaker, människor och upplevelser än vad staden kunde erbjuda. I Stockholm är han killen med det stora hjärtat, det varma leendet och den sköna inställningen till livet. Jag, och många andra, är stolt över att kalla Per för vän.

  2. Perra,

    du har redan bevisat att du har bra smak när det gäller skaldjuren. Nu är det även fastställt att dina twitter-smaklökar är rätt inställda.

    Från klarhet till klarhet – fint skrivet kompis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *